ja_mageia

September 2014
September 2014: On Thursday ...
September 2014
September 2014: On the 17th ...
August 2014
August 2014:  Wetling w...

Ny effektiv behandling af kroniske og akutte sår

Velkommen til en helt ny metode til heling af kroniske og akutte sår. Af alle sårhelingsmetoder viser undersøgelser, at ES - elektrisk stimulation - er den mest effektive af alle. ES har været kendt i mere end 60 år, men på grund af en uhensigtsmæssig overføringsteknologi, er ES ikke særligt udbredt og brugt.

Her på denne hjemmeside bliver du præsenteret for en ny metode i ES, WMCS (Wireless Micro Current Stimulation), og denne metode løser alle de kendte problemer med brugen af ES.

WMCS er en revolutionerende sårbehandlingsteknik, den er smertefri og giver en hurtig heling af både kroniske og akutte sår, herunder brandsår.

WMCS teknologien overfører elektrisk stimulation til såret trådløst gennem luften, hvilket gør det muligt at dække et stort område under en og samme behandling, og det gør metoden særdeles effektiv i sårhelingsprocessen.

Det videnskabelige grundlag

Elektrisk stimulation har i talrige kliniske undersøgelser vist sig at være en særdeles effektiv sårhelingsmetode. Det videnskabelige grundlag for effekten i elektrisk stimulation er viden om det bio-elektriske forhold i et effektivt sårforløb. Ved at understøtte denne naturlige proces fremmes sårhelingen. Hvis denne bio-elektriske proces forringes eller ophører, heler såret ikke, og der er så grundlag for at såret bliver kronisk.

WMCS behandlingen opbygger og understøtter den naturlige bio-elektriske proces uden at berøre såret, idet de elektriske ladninger overføres trådløst ned til såret fra WMCS udstyret. WMCS behandlingen er nem at administrere, og den er også smertereducerende.

Synlig heling efter kort tids behandling

WMCS metoden viser tegn på heling efter kort tids brug, ligesom smerter typisk reduceres hurtigt. WMCS metoden hjælper patienter med både kroniske sår og akutte sår, såsom brandsår, til en hurtig heling. Desuden reduceres smerter, og i tilgift opnås betydelige besparelser i den pågående sygepleje.

FORDELE VED WMCS BEHANDLING AF SÅR:

  • Hurtig helingsproces
  • Ingen smerter ved behandling
  • Langt hurtigere smertefrihed
  • Dækker store sårområder
  • Væsentlig reduktion af stressreaktioner hos patienten
  • Færre indlæggelsesdage
  • Mindre risiko for infektion

WMCS metodens udbredelse

WMCS metoden blev præsenteret første gang på den europæiske sårheling konference EWMA i Portugal i 2008 og er nu under udbredelse i mange lande verden over.

 

 


Wetling tilbyder en metode til smertefri og acceleret sårheling af både brandsår og kroniske sår. Metoden er godkendt af Sundhedsstyrelsen og opfylder kravene til CE-mærket.


Wetling er certificeret af TÜV til at fremstille og markedsføre WMCS teknologien Wetlings kvalitetsledelssystem er certificeret af TÜV gældende fra salg og produktion til levering af WMCS teknologien”

 


 
Her behandles med WMCS
"Her behandles med WMCS"