ja_mageia

September 2014
September 2014: On Thursday ...
September 2014
September 2014: On the 17th ...
August 2014
August 2014:  Wetling w...

Om os

Wetling er en virksomhed med speciale i avanceret sårhelingsteknologi. Vores mission er at hjælpe dem, der lider af kroniske og akutte sår ved at tilbyde en patenteret og revolutionerende sårhelingsmetode kaldet WMCS - Wireless Micro Current Stimulation. WMCS er en smertefri behandlingsmetode, der øjeblikkeligt fremkalder en effektiv og accelereret sårheling.

Vi planlægger at være repræsenteret i hele verden inden for en rimelig tid. Fordi vores sårhelingsteknologi er så unik, skal vores udstyr findes i enhver klinik, hospital eller andre institutioner, der beskæftiger sig med kroniske eller akutte sår. Ikke bare for at mindske sundhedsudgifter, men endnu vigtigere: Af hensyn til patienterne.

På disse sider kan du læse mere om vores organisation, ledelsen, nyheder og jobmuligheder.

 

 


Wetling tilbyder en metode til smertefri og acceleret sårheling af både brandsår og kroniske sår. Metoden er godkendt af Sundhedsstyrelsen og opfylder kravene til CE-mærket.


Wetling er certificeret af TÜV til at fremstille og markedsføre WMCS teknologien Wetlings kvalitetsledelssystem er certificeret af TÜV gældende fra salg og produktion til levering af WMCS teknologien”

 


 
Her behandles med WMCS
"Her behandles med WMCS"